BRUTALNA PROZIVKA! Legenda oplela po igračima Junajteda, Solskjeru neće biti dobro!
EPA-EFE/NEIL HALL

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su debakl u osmom kolu Premijer lige pošto su izgubili od Lestera sa 4:2. 

Legendarni fudbaler "crvenih đavola" Geri Nevil oštro je kritikovao ekipu Olea Gunara Solskjera, nekadašnjeg saigrača.

Solskjer je zabeležio već 33. poraz u Premijer ligi na klupi Junajteda, a Nevil je u ulozi stručnog konsultanta poručio da je naporno gledati Mančester junajted. 

- Junajted ima velikih problema. Pre nekoliko sedmica sam rekao da će se mučiti kada izađu na teren protiv iole ozbiljnijih ekipa i to se i desilo. Aston Vila, Everton, Viljareal i Lester su iole ozbiljne ekipe i videli smo to - počeo je Nevil.

- Ovaj tim nema šanse protiv organizovanih ekipa. Razbila ih je Aston VIla, razbio ih je Everton, razbio ih je Viljareal i razbio ih je Lester. A najgore tek dolazi. Sledeći vikend je Liverpul, pa Totenhem, pa Mančester siti. Moguće je da će se igrači "napaliti" protiv tih protivnika, ali ne deluje tako.

BRUTALNA PROZIVKA! Legenda oplela po igračima Junajteda, Solskjeru neće biti dobro!

EPA-EFE/Nick Potts

 

Osvrnuo i na Solskjera, Norvežanina sa kojim je nekad delio svlačionicu.

- Solskjer je u prvu postavu stavio Grinvuda, Sanča, Ronalda, Pogbu i Fernandeša. Svu petoricu. Ja u toj ekipi ne bih voleo da igram u odbrani. To su fantastični igrači, ali sa svima njima u timu nemaš dovoljno radnih igrača. Zato su u Junajtedu kroz godine utakmice dobijali Daren Flečer, Džon O'Šej, Niki Bat, Tom Kleverli, Park Đi Sung, Oven Hargrivs... Uz sjajne kreativce moraš da imaš i radnike.

Jasno je šta je najveći problem Junajteda. 

- Kad nemaju loptu, Junajted nije ni blizu najvećim ekipama. Bez ikakve dileme su po presingu najgora ekipa među timovima iz vrha. Pa pogledajte Čelsi, Junajted bi se pod njihovim pritiskom raspao za 15 minuta - poručio je Geri Nevil.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading