KAPITEN CRNO-BELIH SE NAJEŽIO Kada sam čuo ženski glas otišao sam u drugu sobu
EPA-EFE/Adam Davy

Prodaja Njukasla je i dalje glavna tema na Ostrvu.

Jirgen Klop, trener Liverpula je rekao da mu nije jasno kako je to neko dozvolio.

Ostali se slažu da će klub postati jedan od najjačih u Evropi.

Nema sumnje da će novim vlasnicima Saudijskom javnom investicionom fondu (PIF) biti lako da sa 320 milijardi evra (na toliko se procenjuje bogatstvo saudijskog princa, pravog vlasnika kuba) napravi moćan tim.

 

Džamal Lasel, kapiten Svraka, otkrio je kako je saznao šta se događa. Nazvala ga je Amanda Stavili, ključna osoba u čitavom poslu, predstavnica PIF-a.

- Bio sam kod kuće, zazvonio mi je mobilni. Video sam nepoznat broj, a glas s druge strane rekao je: "Ovde Amanda." Koja Amanda? Upitao sam jer nisam imao njen broj. Kada je rekla ko je, otrčao sam u drugu sobu. Predstavila se i rekla mi je da mi kao kapitenu tima želi reći da će klub biti prodat za pola sata. Prošli su me žmarci, osećaj je bio fantastičan. Deluju stvarno kao divni ljudi kojima je stalo do Njukasla. Mislim da je jako lepo da je odmah došla u Njukasl, čini se da zaista žele da izgrade dobre odnose i s nama igračima i s navijačima. Ovo je prilika kakva se pruža jednom u životu i mislim da je svi mi u klubu moramo iskoristiti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading