STANKOVIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Trener Crvene zvezde raskrinkao Ibrahimovića!
Printscreen Twitter

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je opširan intervju za ugledni italijanski portal "Tutomerkato" u kom je govorio o Crvenoj zvezdi, rivalstvu sa Partizanom, Laciju, Interu, dvomeču sa Milanom, ali i svom prijateljstvu sa legendarnim švedskim napadačem Zlatanom Ibrahimovićem. 

Stanković je mnoge iznenadio pošto je otkrio da je Zlatan privatno sušta suprotnost od svega onog što ljudi mogu da vide na TV ekranima i društvenim mrežama.

- Ibra se potpuno razlikuje od onoga što vidite na TV ekranu. Rekao bih da je pravi Zlatan Ibrahimović sasvim suprotan od toga. Pravi Zlatan je skroman i stidljiv. Kad smo sa prijateljima, on je rezervisan. Možda sam sad otkrio njegovu tajnu, ali on je takav, 'na hleb da ga mažeš - otkrio je Stanković. 

Iako je Ibra nedavno proslavio 40. rođendan i dalje igra na visokom nivou i jedan je od ključnih igrača Milana.

- Ima ogromno srce, verujte mi. Nedavno je napunio 40 godina i koristim ovu priliku da mu ponovo čestitam. Zadovoljan sam što je u ovim godinama i dalje na terenu i što se bori kao lav. Njegove ljudske osobine su dodatna vrednost za Milan, on sa 40 godina zna šta može na terenu i balansira sam po sebi - rekao je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading