BARAŽ GA NE ZANIMA! Jedna rečenica otkrila je tajnu Piksijevog uspeha - uvek pravo u "meso"!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Pravo finale kvalifikacija biće meč protiv Portugala

- Nisam se bavio kalkulacijama, bio sam fokusiran na tim, kako da ga pripremim. Bio sam ubeđen da ćemo igrati do kraja. Ne mislite valjda da sam mislio da ćemo biti treći ili četvrti u grupi? Na kraju, to što sam pričao se i dešava. Ta poslednja utakmica odlučuje ko ide direktno na Svetsko prvenstvo, a mene interesuje prvo mesto. Kad su mi rekli da smo obezbedili baraž, ja sam rekao da me baraž ne zanima - rekao je Stojković.

Nastavio je u istom ritmu.

- Zanima me prvo mesto. Mislim da je javnost zadovoljna prezentacijom naše igre i akcija koje Srbija pravi. To je ono najlepše u fudbalu. I neke stvari radimo lako - da stvaramo šanse. To je najteže u fudbalu - zaključio je Dragan Stojkoivć Piksi.

Upravo u ovim rečima Dragana Stojković leži ono najbolje što je doneo u reprezentaciju. Kod Piksija nema vrdanja, niti alibi priča koje su mnogi selektori godinama pokušavali da "prodaju".

Stao je pred narod i jasno rekao svoj cilj. Od prvog dana ništa se nije promenilo, uvek je ponavljao istu rečenicu. Srbija ide da pobedi Portugal! Trebaće nam i malo sreće, ali jasno je da ona prati hrabre, a naš selektor to jeste.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading