PEH ZA "ĐAVOLE" Defanzivac mora na pauzu zbog povrede
EPA-EFE/Massimo Rana

Novi maler za Mančester Junajted. Rafaelu Varanu, defanzivcu Trikolora koji je finale Lige nacija u Milanu protiv Španije završio u 43. minutu usled povrede, sledi pauza od najmanje dvadesetak dana.

Defanzivac "đavola" Mančester Junajteda povredio je mišić u završnici prvog dela igre, pa je Didije Dešan bio prinuđen da priliku ukaže Dajou Upamekanu. Lekarskim pregledima koji su obavljeni posle finala ustanovljeno je da će Varan usled povrede u reprezentativnom dresu propustiti nekoliko narednih izazova "đavola" što je zvanično potvrđeno na klupskom sajtu.

- Rafael Varan je u finalu Lige nacija zadobio povredu prepone i po povratku u klub je počeo tretman oporavka. Procene su da će defanzivac biti odsutan nekoliko nedelja - navodi se u saopštenju.

Reprezentativac Francuske je na Old Traford stigao letos iz Reala uz obeštećenje od 40.000.000 evra i brzo se ustalio u startnoj postavi. Tim Ole Gunara Solskjera izvesno je neće moći da računa na veliko ovosezonsko pojačanje predstojećeg vikenda na gostovanju Lesteru, ali ni za utakmice sa Atalantom u grupnoj fazi Lige šampiona, kao ni za veliki premijerligaški derbi protiv Liverpula.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading