MEGAPREOKRET! Srbiju sad u baražu čekaju tri najomraženija rivala nacije
Tanjug/Ap

Situacija oko baraža za plasman na Mondijal u Kataru se sinoć drastično preokrenula, pa su "orlovi" dobili novog potencijalnog rivala u doigravanju, a to je Hrvatska. Komšije nisu pobedile Slovačku kod kuće, pa su Rusi sad bliži direktnom plasmanu u Katar. 

Kako sad stoje stvari, nosioci u polufinalu baraža su uz Srbiju, ako završi kao druga, još Hrvatska, Švedska, Švajcarska, Škotska i Češka. 

Za sada su među nepovlašćenima Norveška, Rumunija, Albanija i Ukrajina, kao i Vels i Austrija iz Lige nacija, ali neko od njih bi nam bio tek prvi protivnik u baražu. Da bismo došli do Mundijala, moraćemo da pobedimo i neku od gore pomenutih reprezentacija.

Izvesno je da ne bi bilo dobro da se ukrstimo u bilo kojoj fazi sa Hrvatskom, Albanijom i Švajcarskom jer je poznato da bi to bile specijalne utakmice koje bi donele i tenzije van terena. Albanci će ipak verovatno ostati bez baraža, jer bi bilo iznenađenje da ih Poljska ne prestigne u poslednja tri kola. 

Termini polufinala baraža su 24. i 25. marta, a finala 28. i 29. marta sledeće godine. Nadamo se ipak da će "orlovi" mondijalsku vizu overiti u Lisabonu, 14. novembra i da neće morati u komplikovani baraž.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading