REKLI SU MI DA MORAM DA ODEM! Mesi progovorio o odlasku iz Barselone: Teško sam to prihvatio!
EPA/Yoan Valat

- Kada sam se vratio u Barselonu sve je postalo jako komplikovano. Bio sam spreman da počnem novu sezonu u Barsi i onda sam se bez ikakvog plana našao u Parizu - otkrio je Mesi. 

Mesi tvrdi da je bio spreman da nastavi karijeru u klubu u kome je bio ceo svoj život, ali da je onda došlo do komplikacija.

- Vratio sam se u Barselonu da se spremim za sezonu i iskoristio nekoliko dodatnih dana odmora koje mi je dao Ronald Kuman. Imao sam ideju da potpišem ugovor i da nastavim da treniram odmah i mislio sam da je sve rešeno. Da je ostalo samo da potpišem ugovor. Ali kada sam stigao u Barselonu rekli su mi da je to nemoguće, da ne mogu da ostanem i da moram da nađem novi klub, jer Barselona ne može da me plati. To mi je promenilo planove - iskren je Mesi. 

Argentinac je da završi karijeru u jedinoj ekipi za koju je igrao, ali to nije bilo moguće. 

 To je bilo jako teško za prihvatanje, morao sam da napustim kuću i moja porodica je morala da se preseli i preokrene svoj život. Kada sam se opraštao bilo je veoma teško. Bio sam zajedno sa porodicom odlučio da ostanem u Barseloni - dodao je Mesi. 

Ističe da se lako dogovorio sa Pari Sen Žermenom. 

- Počeo sam da mislio o mojoj budućnosti i PSŽ mi je ponudio da im se pridružim. Oni imaju fantastičan tim koji može da osvoji mnoge titule u narednim godinama, a uz to sam dobio novo životno iskustvo. Dobio sam i druge ponude, ali moram da priznam da sam se brzo dogovorio sa PSŽ-om, iako je sve moralo da se završi preko noći. Ubedio me je njihov projekat - završio je Mesi. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading