PAO JE I TSC Čukaričkom "evropski derbi", Saša Ilić preporodio "brđane"
FK Čukarički

Čukarički je ostvarili su treću pobedu u poslednje četiri utakmice, pošto je kao gost savladao TSC 2:1 u meču 12. kola Linglong Superlige. Popularni "brđani" su tako upravo od današnjeg rivala preuzeli treće mesto na tabeli sa 21 osvojenim bodom čime su nastavili da grabe ka plasmanu u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Pobedu gostiju najavio je Stefan Čolović koji je postigao vodeći gol za goste u 38. minutu. Tek što je počelo drugo poluvreme, TSC je izjednačio. Petković je odlično centrirao sa leve strane, a u kaznenom prostoru je Ratkov zahvatio loptu i savladao golmana Petrovića - 1:1.

U 54. minutu "svnula" sjajna kontra za TSC, Ratkov je bio jedan na jedan sa Petrovićem, golman gostiju je nogom odbio tu loptu koja dolazi do Zeca, ali i njegov šut sa ivice kaznenog prostora je izblokiran. Kazna za promašaje stigla je 12 minuta kasnije. Slobodan Rajković je u kaznenom prostoru TSC-a nepropisno startovao na Kovača i sudija je pokazao na belu tačku. Jedanaesterac za Čukarički izveo je Asmir Kajević koji je loptu poslao na jednu, golmana na drugu stranu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading