U RADNIČKOM NISU KLONULI DUHOM Pauza dobro došla da Šumadinci dođu k sebi
Foto: Radnički 1923

Trener Kragujevčana Vladimir Radenković konstatovao je da njegova ekipa i dalje iggra po sistemu toplo-hladno i da ne uspeva stabilizuje igru i rezultate. Ipak, on smatra da ovaj poraz, ma koliko bio bolan, neće da unese nemir u redove njegovog tima.

– Ekipa Кolubare je mnogo motivisanije ušla u utakmicu. Mi smo u drugom poluvremenu uspeli da dođemo do prave energije, ali nismo imali dovoljno mirnoće da anuliramo zaostatak. Žao mi je publike koja je danas došla na “Čika Daču” da nas podrži u nastojanju da napravimo određeni iskorak u odnosu na utakmicu sa Metalcem. Nastavljamo borbu, nismo klonuli duhom, imamo dobru poziciju na tabeli i solidnu bodovnu zalihu, a ova reprezentativna pauza dobro će nam doći da malo dođemo k sebi i da se reorganizujemo, kako bismo ponovo izašli na pravi put – rekao je, posle neočekivanog poraza na “Čika Dači”, Radenković.

Radnički posle 12 kola ima 14 bodova i zauzima, bar sa utakmicom više, poziciju u sredini tabele, što bi, svakako, pre početka sezone zadovoljilo navijače ovog kluba, ali sada postoji žal za nekim neočekivano izgubljeniom bodovima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading