PREOZBILJAN TIM Portugalci saopštili spisak za oktobarske kvalifikacione mečeve
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Selektor Portugala Fernando Santoš će sa proverenim snagama nastaviti oktobarske kvalifikacije za Mondijal. Jedini novajlija u timu je Mateus Nunjes, Brazilac poreklom, koji je odbio poziv Brazila da bi igrao za Portugal i sada će imati priliku da debituje. U sastav se vraćaju Vilijam Karvaljo i Diogo Dalo, a tu je i Pepe, iako zbog povrede nije igrao na nekoliko poslednjih mečeva Porta.

Igrači koje je Santoš pozvao za mečeve sa Katarom i Luksemburgom su: GOLMANI: Entoni Lopes (Lion), Diogo Kosta (Porto), Rui Patrisio (Roma). ODBRANA: Diogo Dalo (Mančester Junajted), Žoao Kanselo (Mančester Siti), Danilo Pereira (PSŽ), Domingos Duarte (Granada), Pepe (Porto), Ruben Dijas (Mančester Siti), Nuno Mendes (PSŽ), Rafael Gereiro (Dortmund). VEZNI RED: Ruben Neves (Vulvs), Bruno Fernandeš (Mančester Junajted), Mateus Nunjes (Sporting), Žoao Palinja (Sporting), Žoao Mario (Benfika), Žoao Mutinjo (Vulvs),  Vilijam Karvaljo (Betis), Bernardo Silva (Mančester Siti),. NAPAD:  Andre Silva (Lajpcig), Kristijano Ronaldo (Mančester J.), Diogo Žota (Liverpul), Gonsalo Guedeš (Valensija), Rafa Silva (Benfika).

Portugalci imaju dva boda više od Srbije na čelu grupe i samo ako naprave neki grub kiks ugroziće već viđenu vizu za Katar. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading