PRED NASTAVAK KVALIFIKACIJA Zanimljiv spisak selektora Crne Gore
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Pred nastavak kvalifikacija za Mondijal u Kataru, selektor reprezentacije Crne Gore, Miodrag Radulović, objavio je spisak igrača za duele sa Gibraltarom i Norveškom, a na spisku se (ne)očekivano nalazi i povređeni Stevan Jovetić.

Crna Gora se posle šest mečeva nalazi na četvrtom mestu u grupi G sa osam bodova. Duel sa Gibraltarom je na programu 8. oktobra, a sa Norveškom tri dana kasnije. Izabranici Miodraga Radulovića će obe utakmice odigrati u gostima, a sa dve pobede bi postali najozbiljniji kandidati za plasman u baraž.

Lidersku poziciju posle šest odigranih rundi dele Holandija i Norveška sa po 13, Turska je prikupila 11, Crna Gora osam, Letonija pet, a Gibraltar je bez bodova.

Na spisku selektora Radulovića nalazi se i Stevan Jovetić, koji se oporavlja od povrede lista. Jovetić se  povredio krajem avgusta na utakmici Herte i Bajerna u Bundesligi, potom se priključio reprezentaciji, ali je noć pred meč sa Letonijom u Podgorici napustio trening zbog iste povrede.

Na spisku selekor Radulovića se nalaze: Golmani: Milan Mijatović (MTK Budimpešta), Matija Šarkić (Birmingem), Odbrana: Stefan Savić (Atletiko Madrid), Marko Simić (Liepaja), Žarko Tomašević (Astana), Adam Marušić (Lacio), Marko Vešović (Karabag), Risto Radunović (FCSB), Igor Vujačić (Partizan), Marko Vukčević (UTA Arad); Vezni red: Nikola Vukčević (Levante), Nebojša Kosović (Kairat), Marko Janković (Beitar Jerusalim), Aleksandar Šćekić (Partizan), Sead Hakšabanović (Rubin), Milutin Osmajić (Kadiz); Napad: Fatos Bećiraj (Astana), Stevan Jovetić (Herta), Stefan Mugoša (Inčon junajted), Uroš Đurđević (Sporting Hihon).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading