SVI SU U ŠOKU! BARSELONA SE RASPADA! Kuman zaprepastio izjavom nakon debakla protiv Granade!
EPA

Fudbaleri Barselone doživeli su novi debakl. Katalonski velikan tek u 90. minutu uspeo je da na "Kamp Nou" sačuva obraz i izbegne poraz od ekipe Granade.

Mnogi već žele da vide leđa treneru Ronaldu Kumanu. Španski mediji mu već traže zamenu, a on nastavlja da briljira na konferencijama za medije.

- Pa pogledajte nam spisak igrača. To je jedino što smo mogli. Nemamo igrače iz doba tiki-take, moramo igrati vlastitim stilom. Mislim da smo igrali dobro, a da je ostalo još malo vremena, mogli smo i da pobedimo. Osnovni sastav bio je 4-3-3, kasnije sam pravio izmene u skladu s onim što sam imao na klupi. Nije ovo Barselona od pre osam godina. Tako je kako je - rekao je Kuman.

SVI SU U ŠOKU! BARSELONA SE RASPADA! Kuman zaprepastio izjavom nakon debakla protiv Granade!

EPA

 

Holanđanin smatra da je Granada od postignutog gola u drugom minutu zadržavala vreme, pa je to onemogućilo njegovu ekipu da uradi nešto više.

- Borili smo se i igrali dobro u drugom poluvremenu, ali od drugog minuta oni su zadržavali vreme i to se mora promeniti. Izgubili smo puno vremena zbog gluposti, zbog povreda koje nisu bile povrede, sudije moraju to smanjiti pre same završnice - smatra trener Barselone.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading