NEMA VIŠE DILEME Mediji objavili sve, zna se sudbina Mihe na klupi Bolonje
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Debakl protiv Intera ipak neće skupo koštati Sinišu Mihajlović i on će ostati trener Bolonje do dalnjeg. Deo javnosti na Apeninima najavio je smenu  Mihajlovića, te je, prema tvrdnjama Tutomerkata, srpskom strategu debakl na Đuzepe Meaci ugrozio poziciju na trenerskoj klupi istovremeno učinivši priču oko Danijelea de Rosija ponovo aktuelnom.

Mladi strateg koji je nedavno uplovio u trenerske vode kao pomoćnik Roberta Mančinija u reprezentaciji Italije, prema tvrdnjama pomenutog izvora mogao bi da nasledi Mihajlovića, ali ovakav rasplet odmah su demantovali lokalni mediji upućeni u dešavanja u klubu.

Prema saznanjima Resto del Karlina trener koji je na klupi crveno-plavih od januara 2019. godine nije ugrožen, mada je nedavni poraz uticao na atmosferu u klubu i inicirao analizu subotnjeg debakla. Uprkos bolnom udarcu, poverenje Mihajloviću nije upitno, što bi trebalo da potvrdi i Džoj Saputo, prvi čovek kluba koji će tokom predstojeće nedelje doći u klub. Uostalom, pre debakla protiv Intera, Bolonja je imala odličan start sezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading