STRAVIČNA SMRT Huligani ga napali i skakali mu na glavu
EPA-EFE/CARLOS RAMÍREZ

Polufinale srednjeameričke Lige šampiona donelo je stravične scene.

Posle meča u Filadelfiji između domaćeg Uniona i Klub Amerike (0:2) iz Meksika jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u brutalnoj tuči.

Prema izvještaju lokalne policije deset osoba u dresovima Klub Amerike potuklo se s nešto manjom grupom muškaraca za koje se smatra da su bili navijači Filadelfije, iako su svi bili iz Njujorka.

Do tuče je došlo nakon kraćeg prepucavanja nakon koga je pomenuta grupa potrčala za jednom osobom koja je bežala iz restorana.

Kad su ga uhvatili jedan od huligana je 28-godišnjaka udario velikim metalnim poklopcem kante od smeća, on se srušio. Potom je na njega nasrnula cela grupa dok je ležao na tlu, udarali su ga i skakali mu po glavi. Huligani su pobegli, a muškarac je podlegao povredama.

Policija je dodala da su restoran i područje oko njega pokriveni kamerama visoke rezolucije i da veruju da će vrlo brzo identifikovati napadače za koje se veruje da žive na području SAD-a.

Ono manje bitno u ovoj priči je da je Klub Amerika slavila 2:0 i sa ukupnih 4:0 se plasirala u finale gde će igrati protiv pobednika susreta druge dve meksičke ekipe Kruz Azula i Montereja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading