POJAČAVA EKIPU Jokanović doveo Alžirca u Šefild (FOTO)
EPA/ Peter Powell

Šefild Junajted i Slaviša Jokanović nisu stali sa pojačavanjem ekipe. Novo pojačanje "oštrica" je Alžirac Adlen Gediura koji je dosta sarađivao u karijeri sa Slavišom Jokanovićem. U pitanju je centralni vezista, bivši reprezentativac Alžira. k

Gediura je do juče nastupao za Al Garafu koju je do nedavno trenirao baš Slaviša Jokanović. Alžirac je igrao na 38 utakmica dok je srpski trener bio u tom klubu, a njih dvojica se znaju takođe i iz Votforda. U sezoni 2014/15. Slaviša je bio menadžer Stršljenova za koje je Gediura igrao tada 17 utakmica i dao je tri gola.

- Adlen je neko koga dobro poznajem. Trenirao je tri sedmice sa nama i verujem da može da nam donese nešto pozitivno. On zna mnoge igrače ovde, igrao je protiv njih i zna takmičenje. Biće važan čovek u svlačionici - izjavio je Jokanović.

Gediura ima 35 godina igrao je za Alžir 62 puta, a takođe je bio u Vulverhemptonu, Notingemu, Kristal Palasu, Votfordu i Midlsbrou.

- Drago mi je da sam potpisao i jedva čekam da zaigram. Posebno je za mene što se vraćam u Britaniju i veoma sam srećan. Hvala menadžeru i klubu što su mi dali priliku da treniram i pokažem šta mogu. Srećan sam što imam ugovor do kraja sezone i spreman sam za izazov - rekao je Gediura.

Pre Alžirca, među „oštrice“ su ove godine došli i Robin Olsen, Morgan Gibs Vajt, Konor Hurihejn i Ben Dejvis.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 





 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading