KO ĆE I KAD NA TEREN Stanojević otkrio šta očekuje od poslednja dva pojačanja
FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan u nastavak sezone ulazi pojačan za Kvinsija Meniga i Nemanju Miletića. Trener Aleksandar Stanojević nije krio da je oduševljen pojačanjima koje je dobio od sportskog sektora.
- Od početka prelaznog roka smo želeli profil igrača kakav je Kvinsi, insistirali smo na bočnom napadaču, sposobnom da pokrije obe strane i bude od koristi kao drugi špic. Menig može da rešava situacije "jedan na jedan", dolazi iz takmičenja u kome je redovno igrao, fizički je spreman, međutim, nije lako da ga odmah uklopite. Tek danas će prvi put trenirati sa reprezentativcima i zato će ići malo teže, ali će verovatno dobiti minute već sutra u Kragujevcu - rekao je Stanojević. i nastavio: - Hvala klubu što je uradio sve što je struka tražila. Kao treneru mi je omogućio širinu, da mogu bez problema da kreiram tim za sva tri takmičenja, nudi mi priliku da igram na različite načine, jer Menig omogućava raznovrsnost u napadu. Ne volim da namećem pritisak kad će Kvinsi pokazati sve što zna. Trebalo bi imati stprljenja sa njim.

Pre Meniga, crno-beli su ekipu osvežili povratkom Nemanje Miletića.

- Njega vidim na poziciji štopera. Imali smo trojicu centralnih defanzivaca i mladog Matiju Đorđevića, bio nam je potreban još jedan igrač na kog možemo da se oslonimo. Miletić polako ulazi u ritam, nije igrao tri i po meseca, hoćemo da ga dobro spremimo kako bi na odgovarajući način odgovorio zahtevima. U budućnosti nam nudi šansu da probamo da zaigramo sa trojicom u odbrani - zaključio je Stanojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading