STIDI SE SRPSKOG POREKLA, PROMENIO JE PREZIME, SVI GA PAMTE PO SKANDALIMA! "Bivši Srbin" ima novi posao!
Tanjug/Ap

Nekada čovek sa imenom Nestor Jevtić, a sada Nestor el Maestro pronašao je novi angažman. Mladi trener srpskog porekla, koji je izjavio da se stidi što je Srbin, pa je zbog toga i promenio prezime, postao je novi šef stručnog štaba turskog Goctepea.

Turski prvoligaš, navodno, hteo je da dovede Aleksandra Stanojevića na mesto trenera, ali kako ih je on odbio jer je zadovoljan u Partizanu, Turci su se okrenuli "bivšem Srbinu", koji se sada predstavlja kao Britanac.

 

 

Kada je napunio 18 godina Nestor je svoje tadašnje prezime Jevtić promenio u El Maestro. Odlučio se na takav potez jer se stidi svog srpskog porekla, što je u više navrata i sam potvrdio.

Radio je u Vest Hemu i Juventusu. Kasnije se seli u Beč, gde je bio i njegov brat Nikon, koji je svojevremeno važio za jednog od najvećiih fudbalskih talenata Evrope.

 

 

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je ekipu Spartaka iz Trnave, CSKA iz Sofije, Šturm, kao i Al Tavom. Mnogi ga pamte po raznim skandalima kako na terenu tako i van njega. U Bugarskoj je padao na kolena i molio sudiju da produži utakmicu, a u Slovačkoj slavio pobedu tako što se peo na klupu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ruzica

08.09.2021 16:01

To mu treba zapamtiti. Kada mu jednog dana dodje iz d...ta u glavu, pokusa da se vrati u Srbiju, ne treba mu dozvoliti.