MAMIĆ NAJAVIO TOTALNI HAOS! Iznosi nove dokaze o hrvatskom "krivosuđu"!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Budite sutra u 11.00 na mom Facebook profilu za nove ekskluzivne dokaze o Reformi pravosuđa koji će vam reći sve o nezavisnosti hrvatskog krivosuđa! Večeras smo svi za reprezentaciju, a sutra za Reformu! - napisao je Mamić i pozvao svoje pratitelje da podele objavu.

Uz tekst je objavio i bizarnu ilustraciju s logom popularne serije ‘Prijatelj’ na kojoj piše da će ‘ekskluzivno otkriti kako te u Hrvatskoj kadija tuži, kadija sudi, a bome i gdje pije’.

 

Zdravko Mamić, inače, čeka odluku o zahtevu Hrvatske za izručenje nakon što mu je zagrebački sud odredio pritvor u sklopu istrage o slučaju podmićivanja trojice sudaija Županijskog suda u Osijeku.

Postupak je pokrenut nakon što je Mamić, koji se skriva u BiH, javno optužio osječke sudije da im je davao mito kako bi izdejstvovao povoljnu presudu za sebe u predmetu koji je protiv njega vođen zbog izvlačenja novaca iz „Dinama“, za šta je u konačnici pravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora.

Na nedavnom ročištu na Sudu BiH Mamić se odrekao svake veze s Hrvatskom uz konstataciju kako mu je ona „uzela dušu“, a njegovi advokati i Tužilaštvo BiH su se s gotovo identičnim argumentima usprotivili novom zahtevu hrvatskog pravosuđa za njegovo izručenje. Konačna odluka trebalo bi da bude donesena u idućim danima.

Bonus video:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading