ZBOGOM PRIJATELJI, VIŠE SE NEĆEMO VIDETI! Legendarni Hrvat teško bolestan, napisao oproštajnu poruku!
EPA/ JOAO RELVAS

 

Čuveni hrvatski stručnjak Miroslav Blažević iznenadio je javnost u regionu. Popularni Ćiro otkrio je u razgovoru za "Sport klub" da je teško bolestan i iskoristio priliku da se oprosti od prijatelja iz Slovenije.

Reprezentacija Hrvatske igra regionalni derbi protiv Slovenaca u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a iako su mnogi očekivali da će Blažević komentarisati taj duel on je iskoristio priliku za oproštaj.

ZBOGOM PRIJATELJI, VIŠE SE NEĆEMO VIDETI! Legendarni Hrvat teško bolestan, napisao oproštajnu poruku!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Dragi prijatelji Slovenci, naša je ljubav bezgranična. Vi volite mene i ja volim vas, ali moram da vam otkrijem tužnu vest, jako sam bolestan. Star sam i imam 86 godina. Ako uskoro ne dođem, a verovatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Poručujem im da mogu da budu ponosni na to što su Slovenci. Dostigli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram da kažem katoličku stvar – zbogom. Zbogom dragi moji Slovenci. Žao mi je. Veoma sam pesimističan - rekao je Ćiro i otkrio zbog čega toliko voli Sloveniju:

- Zato što vi volite mene i ja obožavam vas. Godinama sam bio i zaljubljen u Slovenku. Iz Ptuja. Nažalost, već duže vreme nisam bio u Sloveniji i ne znam hoću li ikada više doći. Zaista vas cenim i poštujem. Vi ste mala Švajcarska - zaključio je Ćiro Blažević. 

Legendarni trener dva puta je pobeđivao rak, ali izgleda da se bolest ponovo vratila.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading