RADNIČKI ZABORAVIO ČUKARIČKI Preokret u Novom Sadu
Foto: Radnički 1923

Fudbaleri novajlije u Super ligi, Radničkog 1923 iz Kragujevca, uspeli su da sa gostovanju u Novom Sadu donesu bod, koji je, svakako ohrabrujući posle ubedljivog poraza u Kragujevcu od Čukaričkog (0:3).

Iako su u prvih tridesetak minuta bili u podređenom položaju, Šumadinci su uspeli da se vrate u igru, izjednače, pa čak i da žale za propuštenom prilikom da Proleteru uzmu sva tri boda.

- Utakmica je bila puna taktičkih nadmudrivanja, sa mnogo rizika i visokog presinga, što je za svaku pohvalu. Mi smo, verovatno zbog te neke presije nakon poraza od Čukaričkog, bili pomalo smušeni u prvih tridesetak minuta utakmice i nismo bili na pravom energetskom nivou. Ipak, nakon nekoliko dobih akcija u finišu prvog poluvremena igrači su povratili samopouzdanje i utakmica je otišla u drugi smer. Na kraju, kada sve stavimo na sto, mislim da je podela bodova realan rezultat - ocenjuje Vladimir Radenković, šef struke kragujevačkog superligaša.

Da podsetimo, Proleter je poveo u 14. minutu golom Dušana Jokovića, a izjednačio je Marko Mirić u 68. minutu.

Radnički, trenutno, na tabeli zauzima deseto mesto sa osam bodova, a u devetom kolu, posle pauze zbog obaveza reprezentacije, dočekaće na “Čika Dači” ekipu Partizana, aktuelnog lidera na tabeli našeg elitnog fudbalskog takmičenja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading