EUFORIJA U MANČESTERU KRATKO TRAJALA! Sautempton pokazao kako protiv Junajteda, Totenhem ne igra lepo, ali pobeđuje! (VIDEO)
EPA

Fudbaleri Mančester junajteda osvojili su samo bod na gostovanju u drugom kolu Premijer lige protiv ekipe Sautemptona (1:1), dok je Totenhem ostvario još jednu važnu pobedu. "Pevci" su sada bili bolji od Vulverhemptona na gostovanju sa 1:0.

Euforija u crvenom delu Mančestera trajala je svega nedelju dana. Nakon pobede od 5:1 protiv Lidsa, ekipa Ole Gunara Solskjera okliznula se na gostovanju "svecima".

EUFORIJA U MANČESTERU KRATKO TRAJALA! Sautempton pokazao kako protiv Junajteda, Totenhem ne igra lepo, ali pobeđuje! (VIDEO)

EPA

 

Domaćin je poveo autogolom Freda u 30. minutu, da bi konačan rezultat postavio Mejson Grinvud u 55. Junajted je imao nekoliko dobrih prilika preko Bruna Fernandeša i Grinvuda, dok se Sautempton najviše oslanjao na raspoloženog Armstronga.

Nemanja Matić igrao je do 86. minutu, ali nije uspeo da pomogne ekipi da osvoji sva tri boda.

Trijumf, drugi u sezoni upisala je ekipa Totenhema, na povratku Harija Kejna. Trener "pevaca" Nuno Espirito Santo uspeo je da savlada doskorašnji klub Vulverhempton, a u tome mu je pomogao Dele Ali koji je sa bele tačke u devetom minutu postavio konačan rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading