ČUKARIČANI ZABRINULI ŠUMADINCE Primedba treneru na zvaničnom sajtu
Foto: Radnički 1923

Realno posmatrano, teško da bi pre početka prvenstva mogao da bude nezadovoljan sadašnjim skorom Radničkog 1923, novajlije u Superligi, koji je u šest kola uspeo da sakupi sedam bodova i bude, bar za sada, u zlatnoj sredini tabele.

Ipak, svaki poraz od 0:3 na svom terenu, pa bio on to i od Čukaričkog, smatra se ubedljivim i ne baš ohrabrujućim. Kragujevčane su, svakako, najviše zabrinuli strelci Đorđe Jovanović, Ibrahim Ndiaje i Milan Savić.

Posle debitantskog gostovanja legendarnog Saše Ilića, kao trenera, na “Čika Dači”, . Dakle, nedostaje kontinuitet dobrih igara i rezultata.Naslov

- Stav igrača na ovoj utakmici, jednostavno, nije bio dobar, osim u prvih 15 minuta susreta. Prelako smo “poklonili” prvo poluvreme protivniku. Nismo pružili značajniji otpor. Na kraju, prevagnuo je talenat veznih igrača Čukaričkog. Evidentno je da se moja ekipa nalazi u nekoj vrsti psihološkog pada, a šta je uzrok tome pokušaćemo da otkrijemo kroz individualne razgovore narednih dana. Ovakve oscilacije su nedopustive i Radnički mora da uhvati konstantnost igara i rezultata – istakao je Radenković posle utakmice Radenković.

Interesantno je da je u izveštaju sa ovog meča, na zvaničnom sajtu kragujevačkog kluba ocenjeno da je strateg kragujevačkog superligaša Vladimir Radenković “još jednom” iznenadio startnom postavom, naročito fudbalerima u veznom redu. Doslovce piše da “su na klupi ostali iskusniji igrači, poput Stevana Kovačevića, braće Vidović i neumornog Vladimira Ćirovića, dok su poverenje mladog trenera u manevru dobili Miloš Brnović i Nikola Ristović, koji su, zanimljivo, protiv TSC-a dejstvovali po bokovima”.

Da li je je ovo zvanična primedba treneru ili pojedinačan stav izveštača, nije sasvim sigurno, ali će, verovatno, moći da se sazna, ako ne drugačije, bar pomoću narednih poteza Radenkovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading