SUTRA DEBITUJE SAŠA ILIĆ Docić veruje u bolji Čukarički sa novim trenerom
FK Čukarički

Kapiten Čukaričkog Marko Docić rekao je da će njegov tim biti na "ispitu" sa novim stručnim štabom u meču protiv Radničkog u Kragujevcu, kao i da očekuje da ekipa dobro uđe u meč.

- Mi ćemo biti na ispitu sa novim stručnim štabom, očekujem da se "prodrmamo", da uđemo dobro u utakmicu i da mi budemo ti koji ćemo se pitati - rekao je Docić.

Oba kluba imaju po sedam bodova, i nalaze se na petoj i šestoj poziciiji Superlige Srbije.

- Što se Kragujevčana tiče, već su dosta toga pokazali na startu prvenstva. Pobeda u Lučanima, osvojen bod protiv TSC-a u gostima, to svakako nije slučajnost. Igraće pred svojim navijačima, koji su im uvek davali dodatnu energiju sa tribina.

Docić je istakao da ekipa posle poraza od Hamarbija i Kolubare i remija bez golova protiv niškog Radničkog razmišlja samo o budućim utakmicama.

- Vezali smo dva poraza, u Lazarevcu i u Stokholmu, kao i remi bez golova, ali ne bih to nazvao krizom, već više zamorom. Uz to imamo i dva-tri vrlo bitna igrača koji su zbog povreda van stroja. 

U utorak je za novog trenera kluba imenovan bivši proslavljeni fudbaler Partizana Saša Ilić.

- Saša Ilić i njegovi saradnici doneli su nešto novo. Prethodna dva dana smo dosta vremena posvetili taktici, odnosno njihovoj želji kako bi trebalo da igramo. Znamo svi jako dobru Sašu kao igrača, mnogo puta smo igrali jedan protiv drugog, pa sam i pretpostavio kakvi će biti zahtevi. Želi da ubrzamo igru, da izgledamo dosta kompaktnije. Uglavnom, ova ekipa ima talenta i sposobnosti da što pre uhvati ritam njegovih zamisli - zaključio je vezni igrač koji je u prošlom kolu Super lige Srbije odigrao 150. utakmicu za Čukarički.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading