ISTORIJA SE PIŠE NA MILJAKOVCU! "Radnička klasa" udara na "milionere", a sve ima humanu notu!
Privatna arhiva

 

Nakon godinu dana od osnivanja Fudbalski klub Miljakovac će odigrati prvu zvaničnu utakmicu u okviru Međuopštinske lige Beograda Grupa „A“, popularne „Beton lige“. Fudbalski klub iz predgrađa Beograda osnovan je sa misijom da srpskom fudbalu ponudi novi pogled na funkcionisanje jednog sportskog kolektiva, kako na terenu, tako i van terena.

ISTORIJA SE PIŠE NA MILJAKOVCU!

Privatna arhiva

 

Miljakovčani će prvi prvenstveni meč koji će odigrati protiv ekipe Dedinja (subota, 10.30, stadion FK Rakovica) posvetiti četvoromesečnoj Vanji Malović koja boluje od Spinalne mišićne atrofije. Kao i mnogoj deci pre nje, Vanji je nažalost potrebna terapija lekom Zolgesma koja košta preko dva miliona evra. Cifra koja je za porodicu nedostižna, i zbog toga je potrebna podrška široke javnosti u ovoj humanitarnoj akciji.

Utakmica između Miljakovca i Dedinja svojevrsni je gradski derbi jer su igrači Miljakovčana poznati kao “radnička klasa”, dok se njihovi protivnici nazivaju “milioneri”. Sudar dve filozofije života i fudbala označiće zvaničan početak takmičenja na malim beogradskim terenima u okviru najnižeg ranga takmičenja beogradskog fudbala.

ISTORIJA SE PIŠE NA MILJAKOVCU!

Privatna arhiva

 

Dakle, bolji poziv teško da smo mogli da dobijemo. Subota, 10.30 časova, pravac Rakovica. Maloj Vanji Malović je potrebna naša pomoć.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading