POBEDA PROTIV FAVORITA Debi iz snova Vladimira Stojkovića
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Vladimir Stojković nije mogao da poželi bolji debi na golo Al Fejhe. Klub koji predvodi nekadašnji strateg crno-belih Vuk Rašović, napravio je iznenađenje na startu šampionata Saudijske Arabije i minimalno pobedio favorita za titulu Al Itihad – 1:0

Doskorašnji golman Partizana Vladimir Stojković ovog meseca je napustio Humski i potpisao za Al Fejhu. Debi je imao kao iz snova, ostao je nesavladan. Al Itihad je imao veći posed lopte (68 odsto), ali su domaćini bili aktivniji, iz šest šuteva u gol jedna je ušla u mrežu. Pogodak za prva tri boda Al Fejhe delo je grčkog internacionalca Panajotisa Tahcidisa u 35. minutu. On je dobio loptu na oko 17 metara, i levom nogom "kiflom" matirao čuvare mreže ekipe iz Džede.

Stojković je za 90 minuta imao tri uspešne intervencije i najavio da je Al Fejha dobila veliko pojačanje. Za Al Fejhu u startnoj postavi je igrao Samjuel Ovusu, nekadašnji igrač Radnika, Čukaričkog i Al Ahlija. Četvrti stranac u timu Vuka Rašovića bio je Brazilac Fernando, dok je u nastavku šansu dobio Grk Kirjakos Papadopulos.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading