SAD JE SVE JASNIJE Posle prvog poraza u sezoni, iz Čukaričkog se oglasili sa jasnom porukom
FK Čukarički

Čukarički je doživeo poraz na gostovanju u Lazarevcu, prvi u sezoni. Težak raspored na startu, ritam četvrtak-nedelja, uzeo je danak, ali su svakako na Banovom brdu očekivali mnogo više od ubedljivog poraza od Kolubare (1:3).

Bili su belo-crni na najbližem gostovanju van Beograda lišeni usluga povređenih Srđana Mijailovića, Miladina Stevanovića, Darka Puškarića, rovitog Alekse Jankovića, pojedini prvotimci su odmarali, ali ništa od toga ne može da bude iskorišćeno za alibi...

- Iskreno, kad smo poveli golom Jovanovića, mislio sam da ćemo dati još tri gola. Na kraju smo mi primili tri pogotka, izgubili utakmicu, potpuno zasluženo, čestitam igračima Kolubare na istorijskom trijumfu. Bili su motivisaniji od nas, a to nije smelo da se dogodi. U Čukaričkom svaka utakmica mora da bude jednako bitna, u svakoj moramo da idemo na pobedu. A neuspeh u Lazarevcu je za sve nas velika opomena – priznao je Uroš Drezgić, momak koji je oduševio ljubitelje fudbala na startu sezone.

Nije mnogo vremena prošlo od sjajne igre i pobede protiv Hamarbija na stadionu Partizana do vrlo loše i poraza od Kolubare u Lazarevcu.

- Nema nikakvog izvogora, niti tražimo bilo kakav alibi. Ali, zaista smo bili umorni, nije bilo mnogo vremena za odmor posle vrlo zahtevne utakmice protiv Hamarbija. Na nama je da poraz u Lazarevcu što pre zaboravimo i da se spremimo za ono što nas očekuje u Stokholmu.

Drezgić je istakao da njegov tim ima lepu prednost od dva gola (3:1), ali da je svestan da Čukarički očekuje vrlo težak zadatak u revanš meču.

- Nadigrali smo Hamarbi u prvom susretu, pokazali smo da možemo da se nosimo sa njima. Ali, svakako da očekujem drugačiji meč u Stokholmu. Igramo pred njihovim navijačima, na njihovoj, za nas specifičnoj podlozi. Videli smo da su vrlo kvaliteteni i da mogu da budu vrlo opasni. Na nama je da se na sve to što pre naviknemo i da idemo na pobedu i u drugom meču. Samo sa takvim razmišljanjem možemo da plasmana u naredno kolo.

Mogao je Drezgić upravo u duelu protiv švedskog tima da postigne prvenac u dresu Čukaričkog.

- Imao sam dve dobre prilike posle prekida, to su situacije u kojima sam do sada bio najbliži golovima u seniorskom timu Čukaričkog. Ali, doći će i taj trenutak, siguran sam da će ući kad bude bilo najpotrebnije. Bio je sjajan osećaj igrati taj meč, pred divnom publikom. Imao sam pozitivnu tremu, ali kad smo dali prvi gol, sve je bilo mnogo lakše. Svesni smo da će i sada čitava fudbalska javnost u Srbiji biti uz nas, trudićemo se da opravdamo njihovo poverenje i da osvojimo još bodova za evropski koeficijent, a da publici priredimo još jedan vrhunski evropski meč – zaključio je Uroš Drezgić, štoper Čukaričkog.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading