HRABRI VELEŽ ODOLEO FAVORIZOVANIM ŠVEĐANIMA! Rijeka remizirala u Škotskoj, Bazel čeka Čukarički!
EPA-EFE/ADAM IHSE

Poveli su "rođeni“ u 32. minutu, a strelac je bio Slaviša Radović. Ipak, samo dva minuta kasnije domaćin je došao do izjendačenja i, ispostaviće se, postavio konačan rezultat utakmice. Strelac je bio Per Frik.

Ukoliko se plasira u naredno kolo, Velež će čekati bolji iz duela koji igraju švajcarski Lucern i holandski Fejnord.

Do kraja utakmice oba tima su imala svoje prilike, a jednu od boljih je propustio Radovac u 90. minutu kada je šutirao preko gola Elfsborga.

Fudbaleri Rijeke odigrali su nerešeno sa Hibernijanom u Škotskoj u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije - 1:1.

Posle ne toliko zanimljivog prvog poluvremena, gosti iz Hrvatske poveli su u 61. minutu golom internacionalca iz Gane Prinsa Obenga Ampeme.

Škotski predstavnik u kvalifikacijama je posle primljenog pogotka zagrao ofanzivnije i brzo je došao do izjednačenja.

Australijanac Martin Bojl, koji je već devetu sezonu u Hibejrnijanu, upisao se u strelce u 67. minutu i postavio konačan rezultat.

Revanš je za nedelju dana u Rijeci, a bolji iz duela hrvatskog i škotskog tima u finalu kvalifikacija ide na Bohemijan ili PAOK (prvi meč 2:1).

Fejenord je na gostovanju Lucernu bio ubedljiv i golovima Tila u 9. i 39. i Sinistera u 84. minutu slavio je 3:0. Istim rezultatom Anderleht je u Albaniji savladao Laci.

Iznenađenje je priredio TNS iz Velsa koji je na svom terenu bio bolji od Plzena 3:2.

Fudbaleri Bazela su savladali Ujpešt u gostima rezultatom 2:1 i zakoračili u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija.

Tamo bi igrao protiv Čukaričkog, ukoliko tim sa Banovog brda za sedam dana u Švedskoj odbrani prednost od 3:1 protiv Hamarbija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading