ČUKARIČKI SLAVIO Meč obeležio i detalj iz 48. minuta (VIDEO)
FK Čukarički

Čukarički je u prvom meču dana pobedio Metalac 2:1, u trećem kolu Super lige Srbije.

Strelci na Banovom brdu za Čukarički bili su Đorđe Jovanović u 45. i Milan Savić u 53. minutu. Gol za goste u 76. minutu dao je Marko Sarić.

Meč je obeležila i diskutabilna situacija sa početka drugog poluvremena.

Posle šuta Milana Savića u 48. minutu lopta se od prečke odbila u šesnaesterac Metalca gde su u duelu bili Aleksandar Vasiljević i Đorđe Jovanović.

Napadač Brđana je pao, ali je pištaljka glavnog arbitra Novaka Simovića ostala nema. Nije bilo ni intervencije iz VAR sobe, pa ostaje pitanje da li je tehnologija uopšte konsultovana u ovom slučaju.

Šef struke Metalca Žarko Lazetić bio je zadovoljan igrom svog tima na teškom gostovanju na Banovom brdu:

- S obzirom na okolnosti, dobra utakmica na Banovom brdu. Primili smo gol iz prekida, znamo da je Čukarički jako opasan u tom segmentu igre. Bili smo dobri u oba poluvremena, posebno posle gola, pritiskali smo u poslednjih 20 minuta. I pored poraza zadovoljan sam kako su momci igrali protiv izuzetno kvalitetnog rivala, predstavili smo se u lepom svetlu. Na žalost, nismo uspeli da dođemo i do rezultata.

Šef struke Čukaričkog Dušan Đorđević najzadovoljniji je bio trijumfom pred prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hamarbija (četvrtak, 21 čas).

- Teška utakmica, za igranje, za gledanje, za vođenje. Obe ekipe su prikazale kvalitet, mi smo realizovali prekid, potom dali i drugi gol. Mogli smo trećim i da odvedemo utakmicu u mirniji tok, međutim desio se prekid koji su oni realizovali. Utakmica je u tom momentu za nas postala neizvesna, Metalac je napadao svim silama, mi smo se branili i na kraju smo uspeli. Izrotirali smo tim, znali smo da će biti teško, na kraju smo prezadovoljni što smo osvojili tri boda – kazao je Đorđević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading