POZNATO KO ĆE DELITI PRAVDU SRPSKIM KLUBOVIMA! Partizanu sudi "anonimus" iz Moldavije, Vojvodini čovek koji je donosio sreću Srbima!
EPA

 

Partizan, Čukarički i Vojvodina u četvrtak igraju prve mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Srpski klubovi saznali su ko će im deliti pravdu u pohodu ka grupnoj fazi novoformiranog takmičenja UEFA.

Crno-belima je sudbina u rukama potpuno nepoznatog Moldavca. U pitanju je Dimitru Muntean (36). Mladi arbitar do sada nije imao prilike da sudi na nekom velikom takmičenju, pa je do sada uglavnom dobijao poverenje da deli pravdu na mečevima kvalifikacijama.

Što se tiče Vojvodine, njima ne meču protiv LASK-a sudi dosta poznatije ime, Italijan Mišel Fabri. Arbitar sa "čizme" gotovo svakog vikenda deli pravdu na mečevima Serije A, a bio je od sreće Crvenoj zvezdi i reprezentaciji Srbije.

POZNATO KO ĆE DELITI PRAVDU SRPSKIM KLUBOVIMA! Partizanu sudi

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Fabri se našao na centru "Marakane" dva puta u poslednjih godinu dana. Prvo je delio pravdu na meču Zvezde i Genta (2:1), a onda u duelu Srbije i Republike Irske (3:2), doduše, tada kao četvrti sudija. Videćemo hoće li i "lalama" biti taličan.

Čukarički je dobio verovatno i najpoznatijeg i najiskusnijeg sudiju. Radi se o Ukrajincu Evgenu Aranovskom (44). Sudija koji već godinama unazad sudi grupne, ali i nokaut faze evropskih takmičenja.

U prošlosti je delio pravdu i Zvezdi i Partizanu. Bio je na centru "Marakane" kada su crveno-beli 2017. godine igrali protiv BATE Borisova (1:1), a crno-beli ga pamte po 2014. i meču na "Vajt Hart Lejnu" protiv Totenhema (0:1).

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading