POSLE NOVE POBEDE Đorđević istakao karakter ekipe
FK Vojvodina

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević čestitao je svojoj ekipi na plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencije.

"Stara dama" je na stadionu „Karađorđe“ pobedila Panevežis 1:0 i tako obezbedila plasman u narednu rundu gde će je čekati austrijski LASK.

– Želim da čestitam momcima na plasmanu u narednu rundu i želim da se zahvalim navijačima na predivnoj podršci. Bez njih danas ne bismo imali snage da prođemo dalje. Što se tiče same utakmice, rekao sam i pre meča da je mnogo teško igrati dve evropske utakmice, a između sa Zvezdom i Partizanom. Zaista je velika potrošnja, vidi se da je ekipa iz Litvanije u takmičarskom ritmu, da su svežiji i odmorniji. Mojim momcima niko ne može ništa da zameri, da kaže da nisu hteli da se bore, mislim da je rezultat nagrada od boga i želim im od srca sve najbolje – rekao je Đorđević.

Panevežis je bio odličan rival u ovom dvomeču, ali je Voša slavila u oba susreta, a Đorđević veruje da je za to zaslužan – karakter.

– Presudan je bio karakter ovih momaka. Već sam rekao da je ogromna potrošnja igrati dva derbija i dve evropske utakmice za redom i zato je ovaj prolazak još veći za nas. Borićemo se dalje, za klub i za navijače – naglasio je Đorđević.

Naredni rival u kvalifikacijama je LASK, ali Đorđević želi da se prethodno fokusira na utakmicu sa Mladosti iz Lučana.

– Nećemo još da mislimo na LASK, jer već za tri dana igramo sa Lučanima. Jedino mogu da kažem da nam je najveći plus što igramo na „Karađorđu“. U svakoj drugoj varijanti bili bismo baš oslabljeni – zaključio je Đorđević.

Vojvodina će ugostiti LASK narednog četvrtka, termin utakmice će biti naknadno poznat, dok u Super ligi Srbije gostuje ekipi Mladosti u nedelju od 18.55.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading