SRBIN U CENTRU SKANDALA - OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Igrao je i u Zvezdi i u Partizanu, a sada se nalazi pod istragom!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Napravio je ozbiljan problem Savi Miloševiću.

Fudbaleri Olimpije iz Ljubljane ovog četvrtka igraju prvi zvanični meč u sezoni protiv ekipe Birkirare sa Malte, ali se u Sloveniji malo priča o ovom duelu, a više o skandalu koji je nedavno zaprepastio javnost.

SRBIN U CENTRU SKANDALA - OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Igrao je i u Zvezdi i u Partizanu, a sada se nalazi pod istragom!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

Radivoj Bosić u dresu Zvezde

Naime, trojica prvotimaca "zmajčeka" otpužena su za silovanje maloletne devojčice tokom priprema na Bledu. U pitanju su Crnogorac Mihailo Perović, Slovenac Žiga Frelih i Srbin Radivoj Bosić.

Nekadašnji fudbaler i Crvene zvezde i Partizana zajedno sa dvojicom pomenutih nalazi se pod istragom policije, piše portal "komunal". Pomenuti izvor navodi da se malo pažnje u slovenačkoj javnosti posvećuje ovom događaju, iako je reč o ozbiljnom krivičnom delu.

Po Ljubljani su se već pojavili trasnparenti i grafiti koji osuđuju ovakav potez i teraju trojicu fudbalera iz kluba. "Silovatelji, od*ebite", "Perović, Frelih i Bosić - silovatelji"...

Olimpija se oglasila i objasnila da osuđuje ovakve poteze svojih fudbalera koji će biti kažnjeni shodno pravilniku kluba. Takođe, istakli su da će pomoći u istrazi policije koliko god je to u njihovoj moći.

Zanimljivo je da je Savo Milošević sklonio svu trojicu igrača iz ekipe, do daljnjeg, a videćemo kako će se dalje odvijati ovaj slučaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading