HRVATI DOVELI NAJVEĆE POJAČANJE U NOVIJOJ ISTORIJI! Napravio SKANDAL u Portugalu, pa pojačao Hajduk!
EPA

"Bili" prave ozbiljan tim.

Doskorašnji fudbaler Benfike Filip Krovinović (25) novo je pojačanje splitskog Hajduka. Hrvatski internacionalac postao je tako jedna od najvećih akvizicija velikana sa Rive.

Krovinović je nedavno dospeo u žižu javnosti kada je vređao trenera Benfike Žorža Žesusa pa je bilo jasno da su njegovi dani u Lisabonu odbrojani. Prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Vest Bromvič Albionu, a na "Poljud" stiže za 1.500.000 evra.

- Filip je igrač koji će uskoro napuniti 26 godina, stekao je veliko iskustvo igrajući na višim nivoima, od portugalske prve lige s Benfikom i Rio Aveom do Čempionšipa i Premijer lige. Radi se o polivalentnom veznom igraču koji može podjednako kvalitetno da igra na gotovo svim pozicijama u veznoj liniji, kao i u različitim sistemima igre, što nam je bio prioritet u izboru igrača. Prema karakteristikama koje poseduje, kompatibilan je stilu i modelu igre koji želimo da izgradimo te svojim visokim kvalitetama može da pravi razliku i sigurno će doneti dodatni kvalitet u našoj igri - izjavio je sportski direktor Mindaugas Nikoličius, na šta se nadovezao novi član "bilih":

- Napokon sam došao, jako sam srećan zbog toga, svi su me od prve sekunde toplo dočekali i hvala na tome. Veselim se treninzima, utakmicama, primio sam zaista dosta poruka od navijača Hajduka u proteklih mesec dana. Bilo je tu stvarno prelepih reči, simpatičnih poruka, nastojao sam da ih sve pročitam. Zaista sam srećan što moj dolazak toliko znači navijačima, a ja mogu samo da obećam da ću istom merom pokušati to da vratim na terenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading