REALNOST ILI PRETERANI OPTIMIZAM? Zdjelar dao krupno obećanje "grobarima"
FK Partizan

Vezista Partizana Saša Zdjelar rekao je da će njegova ekipa uraditi sve da u novoj sezoni vrati trofeje u Humsku. Fudbaleri Partizana sutra od 21 sat novu sezonu u Superligi počinju u Novom Sadu duelom protiv Proletera.

- Nova sezona, nova dokazivanja, to uvek kažem. Dolazimo u sitauciju da nastavljamo prošlu sezonu, gde smo imali veliki niz pobeda. Idemo utakmicu po utakmicu i ciljevi su uvek najviši kada si u Partizanu. Daćemo sve od sebe da trofeje vratimo u našu kuću i da pokažemo svima da vredimo - rekao je Zdjelar.

Pritisak sada veći s obzirom na to da crno-beli dve godine nisu osvojili trofej.

- U Partizanu je pritisak uvek veliki. Kad igraš u ovom klubu svaki dan ti je pritisak, svaki trening ti je pritisak. Ne gledam to sa te strane. Nismo osvojili trofej, to je istina, ali pritisak je uvek veliki. Znamo šta smo radili u prošloj sezoni, u prvih 10 utakmica napravili smo šta smo naporavili. To nas je koštalo da se borimo za titulu. Ulazimo u sezonu obazrivi, utakmicu po utakmicu, pobedu po pobedu. Videćemo kako i šta dalje. Sigurno da nije lako da pobeđujes svaku utakmicu, a svi znamo da je gotovo nemoguće svaku utakmicu pobediti.

"Zlatni orlić" smatra da je tim jači u odnosu na prethodnu sezonu.

- Sigruno da je Partizan jači, ekipa je dugo tu, duže smo zajedno, dobili smo tri nova pojačanja. Sa Rikardom dobijamo nešto novo, znamo ga dobro. Došao je Dača (Danilo Pantić) koji je bio sa nama, Saničanin je tek stigao. Dobra tri igrača, sigurno da će nam dosta doneti.

Pose duže vremena, navijači se vraćaju na stadione.

- Bilo je dosta teško, ali to je stvar talenta kako se snađeš i bez navijača. Sada ce biti lakše kad se navijači vrate. Biće i nama lepše da igramo utakmice. U nekom trenutku je izgledalo kao da igramo prijateljske utakmice, čujemo se non stop... Biće veliko izenađenje posle skoro godinu i po dana da igramo pred publikom - zaključio je Zdjelar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading