UŽAS Tragičaru polufinala ponovo prete, ni porodicu mu nisu ostavili na miru!
EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Alvaro Morata i Dani Olmo promašili su penale u polufinalu Evropskog prvenstva protiv Italije, pa je šampion iz 2008. i 2012. završio ovogodišnje takmičenje na turniru.

Italija je izborila četvrto finale i šansu da drugi put, posle 1968, dođe do pehara.

 

Alvaro Morata je u 80. minuti utakmice, kao rezervista, postigao gol i doneo produžetke, ali je u penal seriji omanuo. Od junaka do tragičara za sat vremena.

Morati i njegovoj porodici su pretili pre meča, ali bezobzirni ljudi kao da su zaboravili da je Španija eliminisana i da je Italija izborila finale, pa sa pretnjama nisu prestali.

Napali su porukama Moratinu suprugu Alis Kampeljo, koja je na Instagramu podelila neke od pretnji.

- Vaša deca će doživeti srčani udar" i "Da se nisi usudila objaviti fotografiju Moratinog gola. Ako objaviš, doći ću u vašu kuću i spaliti vas uživo na Instagramu".

Morata je igrač Juventusa i sa suprugom i decom živi u Torinu.

Njegova supruga prokomentarisala je pretnje:

- Iskreno, ne dotiču me ove poruke. Ne mislim da je to faktor Italijana, to je faktor neznanja. Da se ovo događa nekom krhkijem, nastao bi veći problem. Nadam se da će se uskoro moći preduzeti ozbiljne akcije oko takvih ljudi. Ovo je sramotno i neprihvatljivo.

Morata je na ovom EP bio žestoko kritikovan, dobijao je ranije morbidne pretnje smrću, a internet huligani poželeli su čak i smrt njegovoj deci.

 Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading