KO BI REKAO? Ibanjez otkrio pravi razlog povratka u Srbiju
FK Grafičar

Luis Ibanjez se vratio u srpski fudbal, ali ne u Crvenu zvezdu, već u Grafičar, filijalu crveno-belih. Argentinac sa hrvatskim pasošem je postao ljubimac "delija" kada je nosio crveno-beli dres i jasno je da dobro poznaje uslove u srpskom fudbalu. 

Ibanjez )32) je dres Crvene zvezde nosio u sezoni 2015/2016. Za crveno-bele je odigrao 31 utakmicu, postigao je devet golova i zabeležio čak 14 asistencija. Zanimljivo je i da je postao prvi fudbaler u srpskom fudbalu koji je dao gol iz penala koji je dosuđen posle konsultacija sa VAR sobom.

Nije Argentinac krio pozitivne utiske o povratku u Srbiju...

- Osetio sam želju da dođem ovde. Prosto, ljudi u Beogradu me vole i cene. Kad sam osetio to u razgovoru sa predsednikom Govedaricom i Anđelkovićem, odlučio sam da dođem u Grafičar. Potreban mi je klub gde ću da se vratim na prepoznatljiv nivo. Nadam se da ću iskustvom pomoći talentovanoj deci, jer se nalaze u najtežem delu karijere - izjavio je na promociji popularni Lučo.

Predsednik Grafičara Slobodan Govedarica nije krio zadovoljstvo što je Lučo ponovo stanovnik Beograda.

- Velika nam je čast što je igrač kakav je Luis Ibanjez došao u naš klub. Karakterom i temperamentom može da pomogne mladim igračima da se što bolje formiraju i sazrevaju - rekao je Govedarica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading