ZAGREVANJE ZA POLUFINALE: U Meridianu vas čekaju NAJVEĆE KVOTE na planeti i EURO SPECIJAL
Promo

Samo jedan dan deli nas od polufinalnih mečeva Evropskog prvenstva! Posle brojnih iznenađenja, velikih preokreta i (ne)očekivanih rezultata – u utorak i sredu imaćemo priliku da gledamo četiri, do sada, najuspešnije reprezentacije koje će se boriti za prolazak u finale.

A da bi sve bilo ispraćeno na vrhunskom nivou pobrinula se najbolja kladionica u regionu!

Meridian je ponovo spremio ubedljivo najjaču ponudu za klađenje – prvo preuzmite BONUS OD 2.000 DINARA, a onda posetite meridianbet.rs sajt gde vas čekaju NAJVEĆE KVOTE za mečeve Evropskog prvenstva, ali i najjači SPECIJALI na ovim prostorima!

Samo u Meridianu imate priliku da pogodite ko će biti najbolji mladi igrač na prvenstvu, koja je to grupa pobednika, ko će biti najbolji strelac, možda i finalni par? Zašto da ne!

Sve to i još mnogo drugih zanimljivih igara – samo na jednom mestu – poseti sajt meridianbet.rs.

SPECIJALNA PONUDA:

ZAGREVANJE ZA POLUFINALE: U Meridianu vas čekaju NAJVEĆE KVOTE na planeti i EURO SPECIJAL

Tanjug/Ap

 

 

Kladionica Meridian je za polufinalne mečeve spremija NAJVEĆE KVOTE na planeti. Za utakmicu Italija - Španija čekaju vas fantastične kvote – kec je 2.65, iks 3.15 i dvojka 2.90. Takođe, i za meč Engleska – Danska kvote su nikad veće – kec 1.80, iks 3.55 i dvojka 5.00.

Osim toga, veliko takmičenje u Meridianu ulazi u završnu fazu, ali još uvek ništa nije gotovo - odigrajte najviše tiketaf OSVOJITE AUDI, ali i brdo keš bonusa!

Registrujte se odmah OVDE i uverite se zašto je kladionica Meridian najbolja na Balkanu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading