DOK MESI IGRA, MENADŽERI KOLO VODE! Evo zašto Mesi još uvek nije produžio ugovor sa Barselonom!
EPA/Alejandro Garcia

 

Mesi briljira na Kopa Amerika, ali je još uvek bez kluba.

Fudbalski superstar i jedan od najboljih sportista današnjice Lionel Mesi trenutno je bez kluba. Nakon što mu je 30. juna istekao ugovor sa Barselonom, omaleni Argentinac bi praktično mogao da bira gde će nastaviti karijeru.

Međutim, jasno je svima da će Mesi ostati član Barselone i potpisati ugovor do 2023. godine, ali nije bilo poznato zašto još uvek nije završena papirologija i šta se tačno čeka.

S obzirom na teške finansijske uslove u fudbalskom svetu, Argentinac želi da dobije garancije da će mu biti isplaćen sav novac koji bi mu po ugovoru sledio, čak i ako započne novi talas pandemije ili kriza u fudbalu postane još ozbiljnija.

DOK MESI IGRA, MENADŽERI KOLO VODE! Evo zašto Mesi još uvek nije produžio ugovor sa Barselonom!

EPA-EFE/Alejandro Garcia

 

Takođe, Mesijevi predstavnici žele da znaju kako će Barselona rasporediti ona dugovanja fudbaleru koja su ostala iz prethodnog ugovora. Mesi ima plan da 2023. godine ode u MLS ligu, pa njemu i njegovim predstavnicima nije jasno da li će porez za dugovanja koja mu tada budu isplaćivanja biti oprezivana u Španiji ili Americi.

Kada se sve to definiše, tada će uslediti potpis. To je ujedno i šansa za druge klubove da se uključe u trku, ako još uvek ima vremena...

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading