POČELI SMO DA SLAVIMO PORAZE KAO SRBI KOSOVSKU BITKU! Sramni komentari u Hrvatskoj zbog ispadanja sa Evropskog prvenstva!
EPA/Friedemann Vogel

Čuveni hrvatski fudbalski treener Ilija Lončarević za "Sportske novosti" istakao stanje u taboru "vatrenih" nije dobro.

- Ne volim biti general nakon bitke. Iako ono što sam pre bitke, pre prvog kola rekao oko reprezentacije... Nažalost se dosta toga ostvarilo. Ovo oko igrača i selektora, što je on rekao, je prilično nejasno. U smislu da stanje u celoj reprezentaciji nije dobro jer tonus reprezentativaca na terenu nije adekvatan mestu i vremenu, u ovom slučaju Evropskom prvenstvu. Je li to skup remetećih faktora koji su se događali u tri godine nakon Rusije? Verujem da jeste. Rekao sam da je iza nas jako negativno vreme. Puno poraza, puno loših utakmica, malo dobrih utakmica i nema šanse da to ne ostavi traga na timu. Onda još taj intervju Andreja Kramarića koji sebe stavlja gore... Čim je to tako postavljeno pred prvu utakmicu, stavljajući Kramarića u ekipu pred Englesku, selektor je prihvatio to njegovo razmišljanje i stavio na sebe dodatni teret. Je li to još pogodovalo tome da reprezentacija nije u pravom psihološkom stanju za jedno takvo takmičenje, ne znam", rekao je on.

POČELI SMO DA SLAVIMO PORAZE KAO SRBI KOSOVSKU BITKU! Sramni komentari u Hrvatskoj zbog ispadanja sa Evropskog prvenstva!

EPA/ Andy Rain

 

 

 Progovorio je i  o Anti Rebiću kojeg mnogi smatraju za glavnog krivca za poraz.

- To je stvar odluke da se ide drastičnim putem. Je li Ante Rebić, bez obzira na neoprezan, čak sirov izlazak s tom izjavom... Još vruć od svega toga, napada zbog one situacije s kopačkama. Treba li ići drastično? Treba ako je Rebić s tom izjavom narušio atmosferu u reprezentaciji. Je li zbilja da mora biti odmah udaljen? Jer takmičenje se završilo - rekao je Lončarević.

Pomenuo je Lonačervić i hrvatske komentatore.

- Imam neke svoje primedbe u vezi naših komentatora na televiziji. Prvo, hteo bih da budu konkretniji. Ja samo slušam o našim fenomenalnim igračima, fenomenalnom ovom, o odličnom rezultatu, odličnih 10 minuta protiv Čeha, Španaca. Počeli smo slaviti poraze kao Srbi Kosovsku bitku. Pa ne možemo baš slaviti poraze - zaključio je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading