ŠTA SE KRIJE IZA USTAŠKE ZASTAVE? Srbin raskrinkao tajnu crnog dresa i grba Hrvatske!
EPA/ Andy Rain

Saopštenje prenosimo u celosti:

- U pitanju je jedan od mnogih dokaza da je temelj Hrvatske ustaštvo i da se hrvatski narod nije suočio sa svojom genocidnom i zločinačkom prošlošću.

Saopštenje Hrvatskog nogometnog saveza kako se tobože desila nenamerna greška u crtanju i štampanju hrvatske zastavice sa ustaškim grbom predstavlja providnu laž i vrhunsko licemerje.

Potpuno je jasno da se radilo u nameri da se ustaški grb promoviše na jednom velikom sportskom takmičenju iz razloga jer su predsednik Nogometnog saveza Hrvatske Davor Šuker, selektor Zlatko Dalić, gotovo svi hrvatski fudbaleri i većina Hrvata sledbenici ustaške ideologije a ustaške zlikovce smatraju borcima za hrvatsku slobodu.

ŠTA SE KRIJE IZA USTAŠKE ZASTAVE? Srbin raskrinkao tajnu crnog dresa i grba Hrvatske!

Printscreen/HappyTV

 

 

Linta podseća da je Davor Šuker više puta dokazao da je vatreni pristalica ustaškog režima. Linta ističe da je za selektora Zlatka Dalića i hrvatske fudbalere jedini idol glavni promoter ustaštva i srbomrzac pjevač Marko Perković Tompson.

Posle povratka sa Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine jedino je Tompson imao privilegiju da pravi društvo hrvatskim igračima tokom višečasovne vožnje otvorenim autobusom od zagrebačkog aerodroma do Trga Bana Jelačića.

Fudbaleri Hrvatske sa svojim trenerom pevali su posle svake utakmice, kao i na dočeku, pesme Marka Perkovića Tompsona u kojima se veliča ustaštvo i ustaška ideologija.

U pitanju su pjesme, “Lijepa li si” koja je uspomena na granice Hrvatske iz vremena NDH; “Bojna Čavoglave” koja počinje sa ustaškim pozdravom "Za dom spremni" i poziva na obračun sa četnicima i srpskom bandom, “Geni kameni” u kojoj je izražava se žalost zbog propasti NDH 1945. godine i brojne druge - stoji u saopštenju predsednika Saveza Srba iz regiona Miodraga Linte.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Čiča

30.06.2021 17:08

Srbijo !!! Pokrenite postupak pred UEFA da se kazne. Marš 10 godina iz svih evropskih i svetskih takmičenja. A ako neće da se suoče sa prošlošću, pa suočite ih vi. Zašto ove priče pričate nama koji to znamo. Racite SVETU !!!

Luka

30.06.2021 22:16

Palo je u zaborav da je Šuker,današnji presednik hrvatskog nogometnog saveza u vrijeme aktivnog igranja u Španiji posječivao grob Ante Pavelića i palio svijeće.O tome se pisalo u hrvatskoj štampi sa slikom na grobu Ante Pavelića.