MEGAPREOKRET Prijović uradio veoma važnu stvar koja će sve promeniti
EPA-EFE/STR

Nesuđeno pojačanje Crvene zvezde Aleksandar Prijović je od juče i zvanično slobodan igrač, pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa čelnicima Al Itihada iz Džede. Mediji u Saudijskoj Arabiji tvrde da su Al Itihad i Prijović konačno pronašli zajednički jezik oko sporazumnog raskida saradnje.

Za Prijovića je najvažnije da će mu Al Itihad navodno isplatiti preostala primanja po ugovoru, što je oko četiri miliona evra. Prijović nije mogao da prođe bolje, dobiće novac i čiste papire, pa će kao slobodan igrač moći da juri što jači ugovor od sledećeg kluba u kom će zaigrati.

Prema poslednjim informacijama, to neće biti Crvena zvezda, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je to nedavno potvrdio i usput rekao da je Prijović iskazao nepoštovanje prema crveno-belima, te da su mu vrata zatvorena.

Za sad nije poznato gde će Prijović nastaviti karijeru, pominjao se povratak u PAOK, ali do dogovora još uvek nije došlo. Postoje navodno i interesovanja iz Švajcarske, Rusije, Francuske i Italije, a više o njegovoj sledećoj destinaciji će se znati do kraja sledeće nedelje. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading