DVA PUTA GA HAPSILI JER JE TUKAO ŽENE, OTERALI GA IZ KLUBA, A SADA STIŽE U NIŠ! Lalatović dovodi japanskog nasilnika na "Čair"
Profimedia

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović održao je konferenciju za novinare ovog četvrtka i tom prilikom prilično iznenadio javnost.

Popularni Lalat potvrdio je da su se "meraklije" pojačale Japancem Rjoheijem Mićibućijem (27), prilično interesantnim fudbalerom za koga ovdašnja javnost teško da je imala priliku da čuje.

DVA PUTA GA HAPSILI JER JE TUKAO ŽENE, OTERALI GA IZ KLUBA, A SADA STIŽE U NIŠ! Lalatović dovodi japanskog nasilnika na

Profimedia

 

- Mogu da kažem da smo doveli neverovatnog igrača za naše uslove. Mićibućija pratim godinu dana i uspeo sam da ga ubedim da dođe u Radnički i da je ovo najbolja sredina za njegov dalji fudbalski razvoj. Igra polušpica, godinama nastupa u Džej ligi i tamo pravi razliku, a znamo koliko je jaka ta liga. Igrao je i za reprezentativne selekcije Japana. Ovako kvalitetnog stranca Radnički nikada nije imao, to odgovorno tvrdim. Ja sam ga preporučio Ivici Tončevu i ostalim čelnicima Radničkog, a kada su i oni videli o kakvom se igraču radi, ušli smo u pregovore sa njegovim menadžerom Draganom Mrđom i uspeli smo da se dogovorimo. Garantujem da je takvih fudbalera malo u Srbiji. To je igrač koji pravi razliku i očekujem da ovde bude lider i čovek koji će odvesti ekipu ka realizaciji zacrtanih ciljeva - samouveren je Lalatović.

Uhapšen jer je pretukao ženu

 

 

Javnost u Japanu dobro je uponzata sa likom i delom Mićibućija, ali ne po njegovim fudbalskim kvalitetima. Mićibući je  2017. godine bio uhapšen nakon što je utvrđeno da je pretukao devojku u Tokiju.

Prema policijskom izveštaju on je neimenovanu devojku udarao u lice i nakon što ju je oborio na zemlju, nastavio da je šutira. Taj incident desio se 23. jula 2017. godine.

Njegovi nagoni nisu se smirili pa je 2020. godine ekipa Vegalta Sendaj odlučila da raskine ugovor sa ofanzivcem, a razlog je bio ponovo isti - opet je pretukao devojku.

 

 

On je tada ponovo bio uhapšen i pušten na slobodu u avgustu mesecu. Klub je zbog "narušavanja ugleda i morala" odlučio da se zahvali Japancu nakon čega se predsednik kluba izvinjavao navijačima.

Kako bi doneo takvu odluku pomogli u mu i protesti žena na ulicama Tokija, koje su zahtevale da klub otera Mićibućija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ђура

24.06.2021 16:33

Љубав на јапански начин .