OBOŽAVA ĐOKOVIĆA, ŽALI ZBOG SRBIJE, A SADA SE NADA NOVOM USPEHU HRVATSKE! Prelepa Hrvatica  "razbila" Federera, poklonila se Novaku i otkrila koliko je Srbi vole! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

 

Prelepa Ivana voli Novaka, žali što se "orlovi" nisu plasirali na Evropsko prvenstvo i veruje u novi veliki uspeh Hrvatske.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske napravila je istorijski uspeh pre tri godine u Rusiji osvojivši srebrno na Mundijalu. Sve je bilo lakše "vatrenima" kada su uz sebe imali "taliju" u vidu atraktivne Ivane Knol (28).

Prelepa Hrvatica, nekadašnja finalistkinja izbora za mis Hrvatske je u žižu javnosti dospela nakon Svetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji gde je bodrila reprezentaciju na putu do istorijskog uspeha. Kamere fotoreportera iz čitavog sveta često su bile uperene ka tribinama, razlog je bila upravo lepa Hrvatica, koja je za "Alo!" govorila o predstojećem šampionatu Evrope, našem Novaku Đokoviću kao i iznenadnoj popularnosti koja ju je snašla.

- Nisam ni u snu očekivala sve što se dogodilo tokom i nakon Svetskog prvenstva u Rusiji! Iznenađena sam da se to produžilo sve do danas i 3 godine nakon Mundijala - započinje priču Ivana za "Alo!".

Nakon Rusije život joj se promenio, ali samo na poslovnom planu. O tome dovoljno govori i nagli porast pratilaca na Instagramu gde je prati prava "armija" fanova - više od 435.000.

- Život mi se privatno nije mnogo promenio nakon Mundijala, ali poslovno jeste i to mnogo. I pre Rusije bavila sam se modelingom i “influenserstvom”. Međutim, nakon Svetskog prvenstva postala sam mnogo poznatija javnosti i sve se promenilo, ali na pozitivno, naravno - iskrena je lepa Hrvatica.

OBOŽAVA ĐOKOVIĆA, ŽALI ZBOG SRBIJE, A SADA SE NADA NOVOM USPEHU HRVATSKE! Prelepa Hrvatica

Foto: Privatna arhiva

 

Ivana je postala "talija" selekciji Zlatka Dalića u Rusiji. Srebrna medalja sa jednog takvog šampionata ogroman je uspeh, ali ne čudi što im je na Evropskom prvenstvu krenulo loše. Knolova na žalost nije u mogućnosti da prisustvuje mečevima u Londonu. 

- Nažalost nisam mogla da prisustvujem utakmicama sa Engleskom i Škotskom, a kako stvari stoje isto će biti i sa duelom protiv Češke zbog toga što je Velika Britanija uvela karantin svima i tako nama navijačima onemogućila odlazak na utakmice. Ali, šta se može, bodrimo ih iza malih ekrana. Svakako da idem na sve utakmice na kojima mogu prisustvovati s obzirom na situaciju s koronom - kaže Ivana i otkriva kakva su njena očekivanja od reprezentacije:

- "Vatreni" uvek mogu da iznenade. Ja očekujem napokon jednu medalju i s Evropskog prvenstva.

OBOŽAVA ĐOKOVIĆA, ŽALI ZBOG SRBIJE, A SADA SE NADA NOVOM USPEHU HRVATSKE! Prelepa Hrvatica

Tanjug/Ap

 

Srpskoj javnosti skrenula je pažnju kada je u jeku napada na našeg Novaka Đokovića napisala "Jedan je Nole, a cirkuzanti neka cirkuzaju u ovom cirkusu" i tako zapušila usta Novakovim kritičarima.

- Mislim da je Nole najbolji teniser na svetu. Nema mu ravnog. Gledala sam kako je osvojio i ovaj Rolan Garos. Šta reći posle onakvog turnira - najbolji je! Jako mi je krivo što ga publika ne voli i ponašaju se kako se ponašaju. Meni lično nema mi ništa draže nego videti ga kad se zainati pa dobije tog toliko “obožavanog Rodžera Federera”. Nadam se da ću jednom prilikom biti u mogućnosti i gledati ga uživo u nekom finalu, pa da ga bodrimo kako i zaslužuje - uz osmeh nam priča Ivana.

OBOŽAVA ĐOKOVIĆA, ŽALI ZBOG SRBIJE, A SADA SE NADA NOVOM USPEHU HRVATSKE! Prelepa Hrvatica

Foto: Privatna arhiva

 

Iako zvuči neverovatno, ali najveći broj njenih fanova je upravo iz Srbije. Kako i sama kaže, žao joj je što se "orlovi" i "vatreni" nisu sreli na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, ali veruje u ponovni susret.

- Evo moram priznati da najveći broj pratilaca na Instagramu baš iz Srbije. Šta da kažem osim da se zahvalim srpskoj publici što me bodri i prati. Štose tiče fudbala, nadam se da ćete dogodine bolje proći i da ćemo zaigrati jedni protiv drugih na Svetskom prvenstvu - otvoreno priča hrvatska lepotica.

Teško joj je bilo da izabere omiljenog igrača, ali je na kraju morala da preseče. Favorit joj je, naravno, kapiten Luka Modrić.

- Ne može me niko iznenaditi od momaka jer svi daju sve od sebe i u sve verujem da će dati svoj maksimum. Uz malo sreće i eto je medalja. Ako moram da izaberem jednog, neka to bude Modrić, on je moj favorit - zaključuje Ivana.

Posebna fotografija za čitaoce "Alo!"

Ivana nam je poslala i do sada neobjavljenu fotografiju kao poklon našim čitaocima.

OBOŽAVA ĐOKOVIĆA, ŽALI ZBOG SRBIJE, A SADA SE NADA NOVOM USPEHU HRVATSKE! Prelepa Hrvatica

Foto: Privatna arhiva

 

Nadamo se da će zaista biti prilike da odmerimo snage sa "vatrenima" i ponovo vidimo lepu Knolovu na tribinama. Do tada uživajte uz njene sjajne fotografije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zemljak

27.06.2021 08:26

Pih, zali sto orlovi nisu se kvalifikovali e pa meni je drago sto nisu isto onako kako Srbi nevole sto se Hrvatska kvalifikovala., tako da je 1:1 a ona sto zali moze macku o rep objesiti.