SRPSKI KLUBOVI DOBILI RIVALE U LIGI KONFERENCIJA! Partizan nije imao mnogo sreće, Vojvodina i Čukarički zadovoljniji nakon žreba!
Foto: Youtube/Printscreen

 

Srpski predstavnici dobili protivnike u Ligi konfencija.

Fudbaleri Partizana, Vojvodine i Čukaričkog saznali su ove srede nakon žreba u Nionu imena rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Vicešampion Srbije, Partizan igraće protiv predstavnika Slovačke, možda i najtežeg rivala u ovom delu kvalifikacija - ekipe Dunajske Strede. Prvi meč crno-beli će odigrati u Humskoj, dok ih za sedam dana čeka revanš.

SRPSKI KLUBOVI DOBILI RIVALE U LIGI KONFERENCIJA! Partizan nije imao mnogo sreće, Vojvodina i Čukarički zadovoljniji nakon žreba!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Vojvodina evropski put počinje dvomečom protiv litvanskog Panevezisa pa se može reći da su "lale" sasvim dobrom prošle na žrebanju. Prvi duel igra se u Litvaniji.

Dok je Čukarički prvi evropski duel igrati sa ekipom azerbejdžđanskog Sumgaita. "Brđani" će takođe prvo biti domaćini.

Prvi susreti drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija zakazani su za 22. jul, revanši su sedam dana kasnije.

KRAJ!

13.55 - Partizan će igrati protiv Dunajske Strede, Vojvodina ide na megdan Penevezisu, dok će Čukarički odmeriti snage sa Sumgaitom.

13.30 - Žreb je počeo, nakon tehničkog dela počeće i izvlačenje kuglica. 

13.15 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Uz alo.rs pratite dešavanja iz Niona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading