BLEDA SRBIJA SE IZ JAPANA VRAĆA BEZ POBEDE! "Orlovi" bezopasni protiv "samuraja", Ito kaznio grešku odbrane! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

 

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Japana sa 0:1 u prijateljskom meču odigranom ovog petka u Kobeu.

Nisu uspeli da savladaju Jamajku, a nisu ni Japan. Naša fudbalska reprezentacija poražena je u drugoj junskoj proveri na azijskoj turneji od selekcije domaćina sa 1:0. Jedini gol na meču delo je omalenog Ita koji je u 47. minutu kaznio odbranu naše selekcije i postavio konačan rezutat.

Istina, jeste Srbija krenula put Azije u kombinovanom sastavu, ali čini se da će Dragan Stojković Piksi imati više minusa nego pluseva u svom tefteru nakon dve ne tako jake provere.

Igrači koji je trebalo da se nametnu i pokažu da su dostojni poziva za naredni kvalifikacioni ciklus gotovo da ništa nisu pokazali. Potpuno odsečeni, ne toliko zainteresovani... na kraju se tako i završilo.

Daleko od toga da je i Japan briljirao, ali jeste bio konkretniji rival. Predrag Rajković je u nekoliko navrata morao da interveniše, dok na drugoj strani Gonda gotovo da nije ni imao posla. Pretio je pre završetka prvog dela Milan Makarić i to je otprilike bilo sve.

Srbiji sada sledi pauza do prvog septembra kada će igrati protiv Katara utakmicu bez rezultatskog značaja, a onda 4. i 7. septembra čeka ih nastavak kvalifikacija protiv Luksemburga i Republike Irske.

Japan - Srbija 1:0 (0:0)

Ito u 47. minutu za Japan

Stadion: Stadion u Kobeu, Sudija: M.A. Ejsa (UAE)

JAPAN: Gonda, Ueda, Muroja (od 65. Jamane), Nagatomo, Taniguči, Morita, Kamada, Minamino, Furuhaši (od 46. Onaivu), Hašimoto (od 46. Kavabe), Ito (od 76. Asano).

SRBIJA: Rajković - Spajić, S. Mitrović (od 72. Čestić), Pavlović - N. Jović (od 58. Gavrić), Gudelj, Ne. Maksimović (od 78. I.Ilić), Terzić - Grujić (od 46. Petković) - Joveljić, Makarić (od 46. Vulić).

KRAJ!

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

86. minut - Udarac Asana, ali je to prilično lako zaustavio Rajković.

78. minut - Još jedna promena u našem sastavu, Ivan Ilić menja Nemanju Maksimovića.

76. minut - Evo na terenu i nekadašnjeg igrača Partizana Takume Asana koji menja strelca Ita.

72. minut - Debi Čestića u reprezentaciji, mladi fudbaler Kelna menja Stefana Mitrovića.

65. minut - Treća izmena kod domaćina, Jamane menja Muroju.

61. minut - Žuti karton i za Strahinju Pavlovića nakon prekršaja.

58. minut - Nova promena kod "orlova". Umesto Nemanje Jovića na terenu je Željko Gavrić.

47.minut - GOOOL! Japan vodi 1:0! Prva šansa u nastavku i odmah gol, ostao je sam u petercu "orlova" Ito i poslao loptu u mrežu.

46. minut - Joveljić je bio pregrub pa je zaradio žuti karton.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Dve promene u redovima domaćina, ali i kod Srbije. Umesto Hašimota na terenu je Kavabe, dok Onaivu menja Furuhašija. Kod "orlova" Marko Petković menja imenjaka Grujića, a Miloš Vulić menja Makarića.

POLUVREME!

45. minut - Poluvreme! Bez uzbuđenja i velikih prilika posle prvog dela igre. Nadajmo se da će se to promeniti u nastavku.

44. minut - Prva šansa za Srbiju na meču preko Milana Makarića. Primio je loptu na ivici šesnaesterca i šutirao, ali jako loše pa je lopta otiša pored gola.

35. minut - Prilično nezanimljiva utakmica, gotovo da nema situacija vrednih pažnje. Srbija još uvek bez udarca ka golu rivala, dok ni Japan ne briljira po tom pitanju. Samo jedan šut za 35 minuta ka Rajkoviću.

21. minut - Još uvek bez pravih uzbuđenja na obe strane. Kontroliše domaćin posed, ali bez nekog većeg uspeha.

12. minut - Prva ozbiljnija prilika na meču. Pretio je Ito, ali je uspeo Rajković da otkloni opasnost. Za sada domaćin konkretniji.

12.29 - Utakmica je upravo počela!

 

 

12.10 - Što se tiče klupe za rezerne igrače na klupi našeg tima su: golmani Marko Ilić i Đorđe Nikolić, desni bek Marko Petković, štoper Sava Aranđel Čestić, centralni vezisti Ivan Ilić i Miloš Vulić i krilo Željko Gavrić.

12.02 - Selektor Stojković odlučio se za nešto drugačiji sastav u odnosu na duel sa Jamajkom pa će "orlovi" od starta krenuti sa dva napadača. Pored Dejana Joveljića tu je i Milan Makarić.

 

 

12.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen prijateljskom meču Kirin kupa između Japana i Srbije. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Kobea.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading