BRANILA ĐOKOVIĆA, POSTALA SENZACIJA NA MUNDIJALU, A SADA DOVODI DO LUDILA!  Gde je nestala hrvatska lepotica koja je zaludela planetu? (FOTO)
Tanjug/Ap

Da li će ponovo biti talija Hrvatima?

Hrvatica Ivana Knol postala je poznata tokom Svetskog prvenstva u Rusiji gde je proglašena najlepšom navijačicom Mundijala u Rusiji. Nakon tri godine dosta toga se promenilo, a se*s bomba je izazovnija nego ikada.

Ivane se mnogi sećaju sa Svetskog prvenstva u Rusiji kada je na svakom meču u odevnoj kombinaciji popularne "šahovnice" bodrila reprezentaciju Hrvatske. Brzo je dospela u žižu javnosti, a nagli rast popularnosti umela je da iskoristi.

Lepa Hrvatica je od nekoliko stotina lajkova pre Mundijala došla do više od 430.000 pratilaca i preko 20.000 lajkova po jednoj objavi na Instagramu pa je tako počela da reklamira razne proizvode, a odlučila je da pusti u prodaju i sopstvenu liniju muških i ženskih kupaćih kostima.

Srpskoj javnosti skrenula je pažnju kada je nedavno napisala "Jedan je Nole, a cirkuzanti neka cirkuzaju u ovom cirkusu" i tako zapušila usta Novakovim kritičarima.

Hrvati se nadaju da će i ovog leta biti uz njih i ponovo im doneti sreću.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading