PARTIZAN ĆE JOŠ UVEK MORATI DA ČEKA NA MILIONE! Bivši napadač Partizana daleko od elite, Almerija razbijena u paramparčad!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Gosti nisu uspeli ni da priprete domaćinu.

Fudbaleri Almerije daleko su od plasmana u elitni rang španskog fudbala. Iako su sezonu započeli odlično i neko vreme proveli i na mestu koje vodi direktno u Primeru, morali su da se zadovolje plej-ofom.

Tamo ih je sačekala ekipe Đirone i pripisno razbila već u prvom meču. Domaćin je slavio sa 3:0 i praktično već rešio pitanje prvog finaliste u borbi za preosala mesto u prvoj ligi.

Utakmica je rešena već u petom minutu kada je na semaforu pisalo 2:0 za Đironu, a golove su postigli Barkenas i Kuoto. Konačan rezultat postavio je Sila u 65. minutu meča. 

Koliko je Almerija bila nedominantna govori i podatak da su za 90 minuta uspeli da upute samo jedan šut ka protivničkom golu i to pored okvira. Umar Sadik, strelac 20 golova ove sezone nije bio primetan na ovom meču, a čini se da će Partizan morati da sačeka na dodatne milione u vidu bonusa za plasman Almerije u Primeru. Naravno, pitanje je da li će Nigerijac uopšte i dočekati narednu sezonu u istom klubu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading