KORAK NAPRED U KARIJERI Uroš Đurđević pojačava španskog velikana
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Španski mediji bruje, napadač Sportinga iz Hihona, Uroš Đurđević, nalazi se na meti Valensije. Napadač, koji je nedavno rešio da promeni reprezentaciju i zaigra za Crnu Goru, ima iza sebe najbolju sezonu u inostranstvu i u Segundi je bio drugi najbolji strelac sa 22 pogotka, jednim manje od Raula de Tomasa.

Pošto Sporting nije uspeo da se plasira u La Ligu, prinuđen je da smanji troškove. Iz tog razloga, morali su da puste važne igrače kojima ističe ugovor poput Karmone, Havija Fuega, Kristijana Salvadorea i bivšeg fudbalera Partizana Marka Valijentea.

Isto tako, pokušaće da prodaju Uroša Đurđevića, koji ima klauzulu od 25 miliona evra, ali finansijski problemi sa kojim se suočavaju ne dopuštaju im da isposluju tu svotu novca, već drastično manje. Pa tako španski mediji ističu da će Hihon za njega tražiti svega tri do pet miliona evra!

Valensija to želi da iskoristi i pokuša sa bivšim napadačem Partizana da reši svoj problem u ofanzivi. "Slepi miševi" prate i Matiju Nastasića, pa bi tako njih dvojica mogli da se pridruže vezisti Urošu Račiću.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading