KO JE KRIV ZA RASKOL U FSS? Pantelić kaže da iza svega stoje dva čoveka!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Strasti se ne smiruju.

Velika bura nastala je nakon sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Jedna struja želela je da smeni drugu i obnuto. Nakon svega oglasio se i aktuelni v.d. prvog čoveka srpskog fudbala Marko Pantelić.

- Iza svega stoje Novica Tončev i Jovan Šurbatović. Oni su organizatori ovog nelegitimnog čina u FSS. Razlog je sklanjanje Dragomira Lazovića, predsednika Zajednice klubova Superlige i FK Javor, sa mesta člana FSS - kazao je za  Srpski telegraf Marko Pantelić.

KO JE KRIV ZA RASKOL U FSS? Pantelić kaže da iza svega stoje dva čoveka!

Tanjug

 

Kaže da je sklonjen iz jednog razloga. 

- Bio sam protiv proširenja lige, jer se na taj način krši zakon o Sportu države Srbije, a samo proširenje bi unazadilo srpski fudbal. Smenom Dragomira Lazovića kod njih se pojavio strah da će izgubiti svoja mesta i kršenjem svih propisa i zakona kreću protiv mene.

Nekadašnji reprezentativac Srbije očekuje reakciju svih organa.

- Ja sam se u ovu zemlju vratio da živim isključivo zato što verujem u svoju državu i organe koji predstavljaju našu državu. Čvrsto verujem u najbržu moguću reakciju svih organa, to jest inspektora pri Ministarstvu omladine i sporta. Ovo nije pitanje pojedinca, već se isključivo radi o interesima srpskog fudbala. Vreme je da se uhvatimo u koštac s ljudima koji predvode ono najcrnjem u domaćem fudbalu što su ovim činim i dozakali.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading