SELEKTOR NIJE MOGAO DA SAKRIJE SUZE! Pokrenuta incijativa da stadion u nišu dobije ime po Piksiju! (VIDEO)
Printscreen Instagram

Podneta je incijativa da stadion na Čairu ponese ime Dragana Stojkovića Piksija

U svom rodnom gradu, Nišu, selektor reprezentacije Srbije nije mogao da sakrije emocije.

Povodom inicijative da stadion na Čairu ponese ime Dragana Stojkovića Piksija koji je rođen u ovom gradu, proslavljeni srpski fudbaler i selektor reprezentacije nije mogao da sakrije suze pred novinarima.

- Uvek se osećam jako emotivno kad god dođem u svoj grad, u kome sam rođen. To je poseban osećaj koji ne može da se opiše, tako i danas. Emocije su me malo jače pogodile posle izlaganja po pitanju jednog parčeta zemlje, koji meni mnogo znači, taj Čair, taj magični stadion za mene, koji me je napravio zaista čovekom i koji me je puno naučio. To nikada ne mogu da zaboravim - rekao je Piksi.

On je dodao da u slučaju da inicijativa bude sprovedena u delo neće imati reči da iskaže zahvalnost.

- Ovo je grad koji je najlepši za mene na svetu i uvek će ostati. Bio sam mlad, ali znam da sam dao svoj poslednji atom snage za ovaj grad i tim. Treneri su mi govorili da stanem, a meni nije bilo jasno zašto. Bio sam klinac koji je dolazio peške od kuće do Čaira, danas se srećom vreme promenilo i na nama je da im omogućimo što bolje uslove za rad, da ne bude kao što je bilo nekada  - iskren je selektor "orlova".

Inače, selektor fubalske reprezentacije Srbije danas je sa suprugom Snežanom posetio Niš, uručio donaciju predškolskoj ustanovi i sa nostalgijom pričao o svojim počecima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading