ERDOGAN MU JE UNIŠTIO ŽIVOT! Tresao je mreže, ušao u legendu, a onda je postao beskućnik! Sada vozi taksi da bi preživeo! (FOTO)
Profimedia/Tanjug/AP

 

Neverovatna priča legendarnog reprezentativca!

Turski fudbaler koji je postigao najbrži gol na Svetskom prvenstvu, sada živi u Vašingtonu i vozi Uber kako bi preživeo!

Hakan Šukur je nedano rekao za nemački časopis "Focus" da je Erdoganov režim zamrznuo sve njegove račune i imovinu zbog tužbe posle koje je njegov otac uhapšen!

Šukur se učlanio u Erdoganovu partiju, ali ju je napustio ubrzo, zato što je bio razočaran korupcijom i skandalima! Tada su glavobolje počele!

Morao je da pobegne u Sjedinjene Američke Države 2015. godine, potom je njegov otac uhaopšen, a kasnije pušten zbog raka, bolesti od koje boluje i njegova majka!

ERDOGAN MU JE UNIŠTIO ŽIVOT! Tresao je mreže, ušao u legendu, a onda je postao beskućnik! Sada vozi taksi da bi preživeo! (FOTO)

Profimedia

Hakan Šukur u dresu reprezentacije Turske

Hakan je izgubio i kafić koji je otvorio u Americu zato što su ga konstantno maltertirali sumnjivi ljudi:

- Počeo sam da radim sada. Nemam ništa na svetu, Erdogan mi je uzeo sve, moje pravo na slobodu, pravo da se izjasnim, da radim - rekao je Šukur koji je pojasnio da je ta partija iskoristila njegovu popularnost!

- Bacali su kamenje na prodavnicu moje žene, moju decu su maltertirali na ulici. Primio sam pretnje posle svakke moje izjave. Kada sam napustio zemlju uhapsili su mog oca i uzeli sve što sam ikad zaradio! Mnogo im je teško. Svi koji su vezani za mene proživljavaju teške finansijske trenutke - otkrio je bivši fudbaler Intera, Parme, Torina, Galatasaraja...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading